groeiende goedheid

kies natuurlijk

Het gebruik van de beste ingrediënten is van fundamenteel belang bij WashBar

Het maakt deel uit van onze supply chain-filosofie. Yep – we hebben een filosofie voor inkoop! Het lijkt erop dat we elke week wel contact krijgen met bedrijven die ons vertellen dat ze ons een fortuin kunnen besparen als we hun olie gebruiken. Voor ons gaat het niet om de beste prijs – het gaat om het maken van de beste producten. En de enige manier om dat te doen is door de beste kwaliteit ingrediënten te gebruiken die we kunnen inkopen, van kwekers en leveranciers die we vertrouwen.

We willen graag weten waar onze ingrediënten vandaan komen: de herkomst van een ingrediënt stelt ons in staat om de prachtige cirkel van leven te voltooien. De beste kwaliteit is niet goed genoeg – wetende dat een ingrediënt een gemeenschap heeft geholpen of heeft bijgedragen aan het milieu, is een groot deel van onze filosofie. Een goed voorbeeld is een ingrediënt dat we uit Brazilië krijgen. We werken met een organisatie die duurzaamheid aanmoedigt en promoot in het Amazonewoud. Ze werken samen met inheemse gemeenschappen om hen te helpen inkomsten uit hun land te genereren – dat is niet gebaseerd op het omhakken van bomen. Het ingrediënt dat we gebruiken, wordt uit de boom getapt (net als ahornsiroop wordt geoogst) en de boom blijft dan 5 jaar staan ​​om te herstellen voordat hij opnieuw wordt aangeboord. Ze beschermen de bomen zoals ze waard zijn, genereren waardevolle hars, en leveren zo een waardevollere bijdrage dan als geveld waren voor hout. Het stelt mensen ook in staat om in het Amazonegebied te werken waar ze cultureel aan verbonden zijn. We kiezen daar waar mogelijk biologische, onbespoten of wild geoogste ingrediënten. Onze wild geoogste Manuka wordt geteeld op een afgelegen deel van de oostkust van Nieuw-Zeeland, en het wordt niet veel beter dan dat. We proberen ook de planten die we gebruiken te begrijpen. Een goed voorbeeld is de variëteit Lavendel die we in veel van onze producten gebruiken – Angustifolia Pacific Blue – we kopen dit bij telers in het midden van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Vroeger haalden we het van een teler in de Waikato, maar we ontdekten dat de beste kwaliteit verder naar het zuiden werd gekweekt, omdat Pacific Blue de zeer koude winters nodig heeft om zijn bioactieve goedheid te ontwikkelen. We gebruiken de variëteit omdat het speciaal voor New Zeeland is ontwikkeld en de hoogste niveaus van antiseptische werking van een van de lavendel- rassen heeft. We houden van de traditionele geur van lavendel, die zoveel voordelen biedt, maar we hebben hem ook nodig om te presteren in onze Itch Soothe (anti jeuk)-reeks, waar de huid is beschadigd en extra hulp nodig heeft om te genezen. Dus de volgende keer dat u een WashBar-product koopt, kunt u er absoluut op vertrouwen dat er alles aan is gedaan om ervoor te zorgen dat het niet alleen de beste ingrediënten bevat, maar dat u met WashBar gemeenschappen over de hele wereld helpt. En dit is de mooie cirkel van het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van washbar-benelux.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 240 reviews.