Interview WashBar NZ

Louise & Andy Knight

Interview met Louise & Andy Knight, WashBar Nieuw Zeeland

 

 1. Stel jezelf kort voor

Hallo, ik ben Lou Knight en mijn man (Andy) en ik zijn eigenaar van WashBar in Nieuw-Zeeland. We zijn gepassioneerd door honden en natuurlijke verzorging van huisdieren, en we genieten graag van het buitenleven met ons gezin van 3 tienerkinderen en een hond genaamd Badger. Als ik het niet druk heb om met klanten over WashBar te praten of nieuwe natuurlijke producten voor huisdieren te bedenken, kun je me op de golfbaan vinden, op jacht naar altijd ongrijpbare pars (PAR staat voor: Professional Average Record. Een PAR  geeft aan hoeveel slagen een professionele golfspeler nodig heeft om de hole uit te spelen.) en birdies (1 slag onder PAR).

 1. Wat is je favoriete dier?

Mijn favoriete dier toen ik opgroeide was mijn eerste pony, een dik, klein, grijs tonnetje met de naam Minx. Hij was een van nature een echt klein aapje en samen hadden we geweldige avonturen op het platteland en deden we mee aan lokale evenementen. We hebben zelfs een lint of twee gewonnen!

 1. Denk je dat de dieren je leuk vinden?

Ik heb een geweldige relatie met dieren. Mijn favoriete onderdeel van de dag is wanneer ik thuiskom van mijn werk en word welkom geheten door Badger, onze hond. Hij heeft grote bruine ogen en is altijd zo blij om me te zien dat die als een gek gaat rondspringen. Ik voel elke keer zijn liefde.

 1. Kan je vertellen hoe de WashBar is begonnen en hoe jij betrokken bent geraakt?

WashBar is oorspronkelijk opgericht door een ander stel in 2010 en zij hebben het fantastisch uitgebouwd tot een bekend en gerespecteerd merk. Andy en ik waren op zoek naar een nieuwe uitdaging, en toen we zagen dat WashBar te koop was, grepen we de kans aan om samen te werken met een sterk, goed erkend merk dat een echt doel en visie voor de toekomst had, maar ook betrokken was met huisdieren. We waren vooral blij met het feit dat WashBar al uit Nieuw-Zeeland naar veel verschillende landen over de hele wereld werd geëxporteerd, en wij dachten dat we de WashBar-liefde konden helpen verspreiden naar meer huisdieren over de hele wereld.

 1. Kunt u de missie / visie / en het doel van WashBar beschrijven

WashBar heeft als missie de gezondheid van de huid & vacht van honden te verbeteren – één hond tegelijk. Door natuurlijke ingrediënten te gebruiken die echt werken, kan WashBar echt effectief zijn voor de probleemhuid van huisdieren en daarnaast is het ook goed voor het milieu. Huisdieren kunnen veel last hebben van bijvoorbeeld jeuk, en ze kunnen ons niet precies vertellen waar ze last van hebben. Het gebruik van onze producten helpt de jeuk te verlichten, de probleemhuid te herstellen en uw hond als het ware nieuw leven in te blazen.

 1. Hoe verschilt het bedrijf van zijn concurrenten?

WashBar is transparant en eerlijk over de ingrediënten die in onze producten zitten en we verklaren ze op elk product. In veel landen is er geen wettelijke vereiste voor een ingrediëntenverklaring in producten voor het verzorgen van dieren, dus veel bedrijven doen er niet aan. Persoonlijk vind ik het heel leuk om te weten wat ik op Badgers huid doe, en of het goed voor hem zal zijn of niet, en ik kan dat oordeel niet vellen als ik de ingrediënten niet ken. Het andere waar we onderscheidend in zijn, is de ingrediënten leesbaar te maken voor iemand die naar het etiket kijkt – daarmee bedoel ik dat je kunt begrijpen wat het ingrediënt is en begrijpt waarom het erin zit. U zult geen vervelende synthetische geurstoffen, alcohol of vulstoffen in onze producten vinden. Niets zit in het product dan de goedheid van de ingrediënten van Moeder Natuur. En we roepen de luie bedrijven op die goedkope en/of onnodige ingrediënten gebruiken die slecht zijn voor de huid van een huisdier om transparant te zijn en alle ingrediënten op de verpakking te vermelden zodat de consumenten zelf kunnen nagaan dat deze erg slecht zijn voor de gezondheid van ons geliefde huisdier. Alle ingrediënten in WashBar zijn van menselijke kwaliteit en kunnen ook worden gebruikt voor de tweebenige mensen.

 1. Hoe zou u door klanten beschreven willen worden?

Ik zou graag zien dat consumenten WashBar omschrijven als eerlijk, betrouwbaar en dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!.

 1. Wat wil je ze het liefst vertellen?

Ik zou heel graag met elke klant die we hebben kunnen spreken, aangezien de situatie van elke hond altijd een beetje anders is. Helaas is dat niet mogelijk, maar als dat wel zo was, zou ik vragen naar hun geliefde hond. Ik zou het hebben over hoe onze geliefde honden deel uitmaken van het gezin, net als de onze. Hoeveel vreugde krijgen we van hun aanwezigheid in ons leven. Wat zijn we dankbaar om ze elke dag te zien. En hoe we wilden dat ze voor altijd aan onze zijde zouden leven.

 1. Wat is de beste feedback die u van een klant heeft gekregen

 1. Maak de zin af: je bent pas echt tevreden als …?

Ik ben pas echt tevreden als…. Ik weet dat we er alles aan hebben gedaan om een ​​hond te helpen die zich niet op zijn gemak voelt in zijn huid.

 1. Wat moet onthouden worden na het lezen? Hoe moeten ze je herinneren “oh ja dat zijn de jongens die …

Die gasten weten echt waar ze het over hebben, en ik weet dat hun producten goed zullen zijn voor mijn hond.

 1. Wat is je favoriete WashBar-product?

Oh mijn god – dit is zo moeilijk. Ik kan er niet één kiezen! Ik ben dol op de WashBar-potenbalsem voor mijn droge nagelriemen, hielscheuren en kleine snijwonden of brandwonden die een snelle oplossing nodig hebben. Het ruikt aards en lekker en werkt echt heel snel. En de Zeep bars zijn allemaal fantastisch omdat er geen plastic flesafval is, dus ik voel me veel beter als ik geen plastic fles in de vuilnisbak doe. De Itch Soothe-producten zitten ook vol met ongelooflijke natuurlijke ingrediënten die de jeuk echt stoppen. Mensen zijn dol op deze twee producten en zijn er enthousiast over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van washbar-benelux.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 247 reviews.