WashBar accessoires

Hydrophil-sisal-Zeep-zakje

WashBar accessoires 

Goed voor de wereld, handig voor jou

Wanneer je bent overgestapt van een vloeibare shampoo naar een vaste vorm zoals bijvoorbeeld de WashBar zepen, dan heb je waarschijnlijk een ecologische overweging gemaakt. Wassen met een zeep is een stuk milieuvriendelijker, zo besparen we plastic verpakkingen en is het transport een stuk ecologischer.

Zuinig op de aarde

De zepen van WashBar zijn erg duurzaam, na een wasbeurt laat je deze drogen en kan je ze eenvoudig weer opbergen. En dat drogen en opbergen van de zepen, ja daar kregen wij veel vragen over.

Daarom zijn we op onderzoek uit gegaan en zijn trost dat wij nu accessoires kunnen aanbieden van 3 mooie merken die helemaal aansluiten bij onze kernwaarden. Ik stel de producten en merken middels dit blog graag aan je voor

WashBar original zeep op Sisal zeep zakje

Sisal Zeep zakje

 

 

Merk, Hydrophil:

Heeft een filosofie welke perfect aansluit bij WashBar. Behoud van de natuur, duurzaamheid, toegang schoon drinkwater op de hele wereld en eerlijke lonen voor de hele keten. Hydrophil gebruikt daar waar mogelijk natuurlijke grondstoffen welke de bodem en drinkwater niet in gevaar brengen en waar geen kunstmatige irrigatie voor nodig is. De producten zijn vrij van dierlijke producten en natuurlijk dierproeven vrij.

Kleine verandering, Grote impact!

Het Sisal waszakje:

Dit fijne zeep zakje is gemaakt van Sisal, een volledig natuurlijke en duurzame grondstof en is biologisch afbreekbaar. Een zeep zakje is om meerdere redenen erg handig om te bestellen bij de WashBar zepen.

 

Zo kan je na gebruik de zeep drogen in het zakje of kleine resten zeep verzamelen in het zakje om ook alle kleine restjes volledig op te gebruiken. Waneer je moeite hebt met de zeep vasthouden tijdens het wassen kan dit zakje zorgen voor meer grip. Let hierbij wel op, de sisal voelt grof aan en kan gebruikt worden om te scrubben. Heeft je dier een geïrriteerde huid dan raden wij af te wassen met het zakje, gebruik in dat geval alleen je handen. Je kan wel de zeep op schuimen in het zakje, en dan de vrijgekomen zeep en schuim over je dier verdelen. Het zeep zakje kan gewassen worden op 30 graden.

WashBar Manuka zeep op Zeephouder van kokosvezel

Zeephouder van kokosvezel

 

Merk, Safix:

Heeft een filosofie welke perfect aansluit bij WashBar. Zo richt Safix zich primair op de vermindering van microplastic. Elke keer dat wij producten gebruiken waar microplastic in verwerkt zit komen deze via onze waterwegen in de oceanen. Safix maakt producten van kokosvezel om deze microplastic vervuiling te verminderen. De producten zijn gemaakt van natuurlijke kokosvezel en gebonden met een niet-giftige biologisch afbreekbare lijm. 

Safix zorgt voor economisch empowerment via werkgelegenheid voor honderden vrouwen op het platteland van India die anders geen tot weinig toegang hadden tot werk, onderwijs en gezondheidszorg.  De vrouwen verdienen met het selecteren en reinigen van de kokosvezels een eigen, waardig en eerlijk inkomen. 

De kokos zeephouder:

Deze zeephouder gemaakt van kokosvezel is het perfecte alternatief voor een plastic zeepbakje. Na gebruik van een van de WashBar zepen leg je eenvoudig de zeep op de zeephouder om te drogen. Door de open structuur kan water weglopen en droogt de zeep snel op. Hierdoor gaat de zeep uiteindelijk langer, erg duurzaam dus. De zeephouder heeft de afmeting 7×10 cm.

Na gebruik kan je de zeephouder eenvoudig reinigen, gewoon afspoelen onder de kraan en laten drogen. Wanneer de zeephouder aan vervanging toe is geef je deze terug aan de aarde. De hele zeephouder is namelijk biologisch afbreekbaar en composteerbaar!

WashBar original zeep in Bio based badkamer organizer rood

Bio badkamer organizer

 

Merk, Lamazuna

Dit Franse merk zet zich in om zero waste te produceren. Ze werken vanuit ene energie plus gebouw met eigen watervoorziening, De kernwaarden van dit bedrijf zijn prachtig, producten aanbieden die niet schadelijk zijn voor uw gezondheid en of het milieu, voor een eerlijke prijs.

Om trouw te blijven aan haar principes werken ze met criteria:

Zero wast, Vegan, en zo lokaal als mogelijk geproduceerd. 

Omdat wij ook klanten tegemoet willen komen die hun zeep in een ” plastic”. opberger willen opbergen hebben wij deze badkamer organizer opgenomen. Het gemak van een plastic bakje maar dan goed voor de aarde en haar bewoners.

 

De Bio badkamer organizer:

Deze klein maar fijne badkamer organizer is verkrijgbaar in 3 kleuren, zo kan je elke soort zeep in een eigen kleur opbergen.  Je kan ze ophangen, neerzetten of stapelen, de keuze is aan jou. Al je vaste zepen krijgen zo een vast plekje en met de verschillende kleuren kan je ze organiseren in je badkamer. Bestand tegen schokken, vocht en gaat ontzettend lang mee. 

Elke organizer heeft een inleg met een leuk patroon waardoor je zeep goed kan drogen de levensduur van je zeep wordt verlengt. Gemaakt van gerecycled materiaal, duurzaam en vegan!

 

Waarom accessoires als WashBar zelf al zo duurzaam is?

Alle producten van WashBar zijn duurzaam geproduceerd en 100% natuurlijk. De verpakkingen zijn van composteerbaar karton of gerecycled materiaal wat opnieuw gerecycled kan worden voor onze flessen. Een goed en eerlijk verhaal waarmee wij de WashBar producten bij u kunnen brengen. Maar wanneer u de zepen gaat gebruiken dan komen de vragen voor het opbergen van deze zepen, we willen immers dat u lang van de producten kunt genieten.

WashBar richt zich op de ontwikkeling en productie van 100% natuurlijke dierenverzorging. Daar ligt onze kennis & kracht! De hele keten van WashBar is hierop ingericht.

Kennis en kunde voor het ontwikkelen en produceren van ecologische accessoires, daar hebben wij binnen WashBar geen kennis van. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar accessoires voor gebruik bij de WashBar producten maar wel met de kernwaarden van onszelf. De merken uit dit blog sluiten perfect aan en zijn wat ons betreft ideaal voor gebruik bij de WashBar producten. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van washbar-benelux.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 250 reviews.