WashBar original zeep unpack

WashBar assortiment natuurlijke producten

Originele zeep voor honden

 • Uitstekende oplossing voor dagelijks gebruik maar mild genoeg om te gebruiken op verschillende huidcondities.
 • Verzacht huidproblemen terwijl ze de gevoelige, geïrriteerde of jeukende huid kalmeert.
 • Citroen geurende tea tree olie kalmeert natuurlijk, waardoor het ideaal is voor honden baden stressvol vinden.
 • Hulp bij vlooien, teken en luizen. Klanten vertellen ons dat vlooien en luizen onmiddellijk verdwijnen, en teken vallen binnen een dag na het wassen van de hond af.
Lees meer

Paard & hond zeep

 • Grote dieren hebben ook TLC nodig, dus we hebben een grotere zeep gecreëerd voor grotere dieren zoals paarden, grote honden, geiten en ander vee in gedachten. Wees gerust, het is ook goed voor puppy’s en kleinere dieren.
 • Huidproblemen en vervelende insecten maken geen kans met de Paard & Hond zeep!
Lees meer
WashBar ParBalm

Paw Balm

 • De combinatie van oliën gemengd met organische bijenwas zorgt voor een balsem die ideaal is voor poten die droog of beschadigd zijn door warm of koud weer of door snijwonden of verwondingen.
 • WashBar Paw Balm hydrateert en repareert snijwonden en scheuren en helpt bij het opruimen en voorkomen van infecties.
 • Absorbeert gemakkelijk in de huid en laat een beschermende laag achter.
 • Gemaakt met Kanuka-olie – een natuurlijke antiseptische en ontstekingsremmer en Copaiba-olie – een natuurlijke anti-hemorragische behandeling die helpt bloeden en huilen te stoppen en de genezing te versnellen.
Lees meer
WashBar shampoo's

Shampoo

Ons assortiment shampoo’s is een luxueuze en natuurlijke ervaring – niet alleen voor uw hond, maar ook voor u.
Ontworpen met de gezondheid van uw huisdieren in het achterhoofd, hebben we de tijd genomen om het goed te doen en het zijn die zorgvuldige keuzes van ingrediënten die WashBar’s assortiment Natuurlijke Shampoo’s zo speciaal maken.
Lees meer
WashBar dagelijkse spray

Spray’s

WashBar 100% Natuurlijke spray’s zijn niet alleen parfums – ze zijn zo veel meer – een vacht verfrisser, deodorant en vlooien afstotend.
Wat echt anders is aan onze spray is dat ze echt 100% natuurlijk zijn. Er zit geen alcohol in om de gevoelige huid te irriteren en alles in de fles is rechtstreeks afkomstig van een plant, of puur, schoon water uit Nieuw-Zeeland.
Lees meer
WashBar itchi lijn

Jeuk (itchi) 

Tijdens het hoogseizoen is het allergieniveau hoog en kan jeuk veroorzaakt worden door een verscheidenheid aan problemen. Overmatige jeuk is frustrerend voor honden en hun eigenaren en kan leiden tot huidbeschadiging, zoals kale plekken, open of gebroken huid of dikke lederachtige plekken wanneer het huidoppervlak wordt aangetast.
Onze Itch Soothe Topical Spray en Itch Soothe Shampoo zijn beide ontworpen om de jeuk op natuurlijke wijze te verlichten onder verschillende omstandigheden. 
Lees meer
WashBar Vacht- olie

Aromatische vachtolie

Veel mensen maken zich zorgen over de veiligheid van chemische vlooienbehandelingen. WashBar 100% Natuurlijke vacht olie voor honden biedt u een volledig natuurlijke, chemisch vrij alternatief voor vlooiendruppels.

De druppels zitten vol met natuurlijke essentiële oliën welke bekend staan om vlooien, teken, zandvliegen en muggen op afstand te houden. Door de volledig natuurlijke samenstelling veilig voor puppy’s (vanaf 4 weken) en kinderen. U hoeft uw kinderen niet uit de buurt te houden van het huisdier na aanbrengen.

Lees meer
Washbar spray reisformaat

Spray reis- flacon

Meer dan parfum- naast een verfrissende geur of deodorant is de reis flacon fresh spray een insecten verdrijvend middel en de lavendel spray is een ontspannende en kalmerende spray voor nerveuze huisdieren.
100% natuurlijk en alcoholvrij – ideaal voor gevoelige huid.
Lees meer
WashBar puppy shampoo

Puppy shampoo

 • De ingrediënten die we gebruiken om WashBar Puppy Shampoo te maken, zijn veilig en zullen de gevoelige puppy huid niet overbelasten. We gebruiken alleen zuivere etherische oliën van de hoogste kwaliteit om een  ongecompliceerde formulering te maken met behulp van zes eenvoudige ingrediënten, in vergelijking met puppy shampoos op chemische basis met meer dan 20 ingrediënten.
Lees meer